Mohammed Hattastraat 36
2033 CJ Haarlem

Bouwbedrijf Haarlem

Bouwbedrijf in Haarlem

U heeft gezocht op bouwbedrijf Haarlem? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij zijn namelijk een erkend bouwbedrijf en gevestigd in Haarlem. Uiteraard voeren wij onze werkzaamheden ook in alle overige plaatsen uit.

Het leveren van uitstekende kwaliteit is bij elke klus die wij uitvoeren van groot belang. Daarom werken wij met duurzame materialen en werken wij met professionele machines en gereedschappen. Of het nu gaat om de uitbouw van een woning, schuur, het zetten van een dakkapel of het bouwen van een garage? Onze medewerkers zullen op een vakkundige manier te werk gaan.

Bouwbedrijf Haarlem

Kwaliteit en tevredenheid van de klant is waar wij voor staan

Of het nu gaat om onderhoud, verbouw of renovatie, wij werken uitsluitend volgens afspraak. Onze werkzaamheden zijn pas geslaagd als de klant tevreden is met het eindresultaat. Tevens hanteren wij concurrerende tarieven. Hierdoor weten ook de bestaande klanten ons telkens weer te vinden als zij een klus aan ons uitbesteden.

Kortom, heeft u een klus aan uw woning, bedrijfspand of betreft het nieuwbouw? U bent bij ons bouwbedrijf te Haarlem aan het juiste adres. Neem daarom contact met ons op voor het laten opstellen van een offerte. Deze is geheel vrijblijvend. Graag gaan wij voor u aan de slag om u te verblijden met een verbluffend eindresultaat.

Neem contact op

Neem contact op voor het maken van een afspraak zodat wij maatwerk kunnen leveren. Tevens kunnen wij u (indien gewenst) een passend advies geven en onze werkzaamheden toelichten. U vindt ons telefoonnummer op de website of laat uw gegevens achter op de contactpagina op de website. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

  Contact